divendres, 7 de març del 2014

Començo el camí...




Hipertext: m INFORM. Sistema d'organització i presentació de dades que permet a l'usuari de moure's amb gran facilitat entre ítems relacionats.

M'assento bé a la cadira per posar-me a caminar. 
Silencioses, una passa rere l'altre endavant en aquests camins hipertextuals.
Les tecnologies digitals afecten la lecto-escriptura, i aquest blog ha de servir per experimentar aquesta nova textualitat
De moment em vaig familiaritzant amb blogspost.com, per més endavant, i a mesura que anem avançant en les diverses qüestions de l’assignatura, anar omplint de contingut aquest blog amb tot tipus de material.
Aquest post serveix de prova, també per trencar el gel amb un mateix, escopir i esculpir en aquesta fredor avui, i així llegir-me demà.
Camins i no camí. En Plural. Cada un és una peça de puzle que connecta amb el següent. Això és el que m’ha despertat aquesta assignatura i l’aventura de fer aquest blog. Crec que serà un viatge per diferents espais, recorrent-ne un i l’altre, sense saber on estaré al final del semestre. Simplement, en aquest recorregut a partir de lectures i experiències, espero haver pogut conèixer més aquest món i haver gaudit del viatge tal com deia Konstantínos Kaváfis.


1 comentari:

  1. Molt maca la introducció, Oriol. Descrius a la perfecció el que segurament estem sentit tots els que iniciem aventura en el món dels blogs i dels hipertextos.

    Espero que gaudeixis del viatge, nou caminant hipertextual. I que encetis nous i interessants recorreguts.

    La teva presentació m'ha recordat les paraules del gran Machado:

    "Caminante, no hay camino, se hace camino al andar".

    Ens llegim!

    ResponElimina